Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 7 februari 2018

Plannen voor de gemeenteraadsperiode 2018-2022

 

Inwoner van Oirschot, Spoordonk en de Beerzen: D66 is er voor u!

 Fijn dat u even de tijd neemt om onze standpunten te lezen.  Wij, fractieleden van D66 staan klaar om ons wederom vier jaar in te zetten voor een Groen, Progressief en Sociaal Oirschot.

Dat wil zeggen: -minder vee en CO2-neutraal, -de inspraak en democratie verbeteren en – extra aandacht voor kinderen en ouderen.

D66 is een partij zonder strakke ideologie. Daar waar andere partijen vaak aan vast zitten (socialisme, liberalisme, godsdienst), kunnen wij zeer pragmatisch handelen. Dat doen we met een optimistische blik en een groen, progressief en sociaal hart. Maar natuurlijk snappen wij ook heel goed dat je een goed draaiende economie nodig hebt om goed onderwijs en goede zorg te financieren. Ondernemerschap en Werkgelegenheid stimuleren we dan ook in hoge mate.

D66 is overtuigd van de eigen kracht van mensen. Daarom laat het landelijk bureau de lokale D66 afdelingen hun eigen keuzes maken. Zo kunnen wij als lokale partij opereren maar hebben we voor complexe vraagstukken, een landelijk netwerk met kennis en ervaring achter ons staan.

De mensen van D66 staan klaar om naar u te luisteren en om samen met u de veranderingen voor elkaar te krijgen.  Deel zeker ook uw mening met ons.  Dat stellen wij echt op prijs!

Wij hopen op uw stem. Uw stem en uw steun geven ons de daadkracht om onze plannen met alle mogelijke zorgvuldigheid waar te maken. Dank u wel!

Namens D66 Oirschot

Marienette Wemelsfelder (lijsttrekker)